Moldova areTtalent la Cahul

        Pe toate, juriul celui mai grandios show de televiziune, Moldova Are Talent, le-a găsit la Cahul. Preselecţia de astăzi a ajuns în sudul ţării pentru a da de cei mai deosebiţi oameni, care se pot alege cu un loc în audiţiile live.
La Cahul termometrele au indicat mai mult decât prognozau sinopticieniii. Sudul Moldovei a clocotit de talente, iar oamenii au făcut coadă la preselecţia concursului Moldova Are Talent.
Participanţii au păşit cu mari emoţii în faţa juriului, iar fiecare a vrut să impresioneze în felul său: prin octave, mişcări spectaculoase sau chiar magie...La cei 29 de ani ai săi, Andrei a cucerit juriul de la Românii au Talent. Peste Prut a ajuns până în semifinale, iar acum îşi doreşte titlul de cel mai talentat moldovean. Printre zecile de participanţi găsim şi două feţe cunoscute.
După ce a făcut senzaţie la Eurovision, bunica care "bate toba" a ajuns şi pe scena concursului Moldova are Talent. Şi nu oricum, ci alături de bunicul din Văleni.Între timp o gaşcă din 4 băieţi şi o fată reuşesc să uimească spectatorii în timp ce fac repetiţii pe hol.
Trecut deja prin faţa juriului, Constantin face ultimile retuşuri la un tablou. L-a pictat în doar 4 minute şi jumătate, însă data viitoare promite să doboare acest record.
Preselecţia se va desfăşura pe 16 iunie. Caravana Moldova are Talent va ajunge şi la Comrat, Ungheni şi Căuşeni. La Chişinău bătălia talentelor se va da pe 28 şi 29 iunie. În cursa pentru marele premiu de 500 de mii de lei se poate înscrie oricine care crede că are un talent ce merită să fie arătat lumii întregi.