Parerea moldovenilor despre "Moldova are talent "

Eu autorul acestui blog am decis sa scriu un subect pe tema parerea moldovenilor despre "Moldova are talent" .Si am colectat niste pareri de pe site-ul www.odnoklassniki.ru . Cititi mai jos ce gindesc moldoveni despre proiectul "Moldova are talent ". Jos in comentari poti si tu sa scrii  parerea ta.
  • Dumitru Babin Și iar venim cu plagieri de proastă calitate. Vreau săî atrag atenția tuturor asupra numelui pe care îl poart proiectul: MOLDOVA ARE TALENT. Organizatorii ar fi trebuit să știe că e corect: MOLDOVA ARE TALENTE ori MOLDOVENII AU TALENT după clișeul românesc. RUȘINE DE AȘA ȘIPSĂ DE CUNOȘTINȚE ÎN GRAMATICĂ.
  • Denis Voitenco Cind merge emisiunea si pe ce post pot sal privesc?
  • diana nedelciuc Goncearuc De ce nu se arata si la televizor preselectiile,doar nu e corect ca sa nu stim si noi cine si ce talente sunt...ca sa stim mai bine pe cine treb de votat...nu doar finalu si atit...ese ca cu ochii inkisi ...votati...si atit
  • Вадим ™ nu moldova ii o groapa in fundul fundului cu drumuri rele shi mizeriepeste tot shiniste parlamentari prosti !^o) ^o) COMUNISTII LA PUTERE SA NE UNIM CU RUSHII NU CU TZIGANII  ! 
  • vitalie vartic voi inca nu stiti ce talente se ascund la calarasi....