Parere unora despre proiectul Moldova are Talent


Chicu Adrian
Cat sunt de prosti moldovenii... Nicidecum nu poate fi numit asa acest proiect. Sau "Moldovenii au talent" sau "Moldova are talente", nicicum "Moldova are talent"... Moldova-Tara minunilor.

Natallya
toti critica de moldova... ca o sa rida de talent de cei care nu au.. dar la ROMANII AU TALENT, ce nu ride nimeni ca vin acolo si se fac de ris? acolo tot vin cu si fara talent, asa si la noi in tara vor veni cu si fara talent.. daca molodva e saraca, hai sa fie criticata de toti, sa nu fie nic o emisiune, nimic.. statul e sarac si nu financiaza, asta e altceva, dar bine ca sunt ocazii si se fac emisiuni de cistig..... asta e bine ca si noi mergem pe urmele cuiva!!! si molodvenii sunt oameni si au si ei talent, chiar daca sunt putini trebuie descoperiti!!! asa ca ajunge cu criticatul despre molodveni, nu va uitati radacinile!!

Nicolae Irina Glavan
Moldova inainte cu capul sus, demult trebuia acest proect fiindca la noi in tara sint foarte multi oameni talentati si care sint nevoiti sa plece peste hotare sa-si demonstreze talentul.

Olesea 
multi stiu sa si critice tara, dar nu stiu sa si o incurajeze si sa schimbe ceva..suntem ceea ce suntem si avem ce meritam, daca vrem schimbare sau ceva mai bun, trebuie sa incepem de la propria persoana..succes Moldova, chiar sper sa fie un proiect reusit.. HAI MOLDOVA!!!