moldova are talent la Prime

       Sute de oameni s-au îmbulzit pentru a reuşi să ajungă în faţa juriului. Cei mai buni vor fi selectaţi pentru audiţiile live, din cadrul showlui Moldova are Talent care va fi transmis de Prime, în această Toamnă.
Anastasia este printre cei mai mici participanţi la concursul Moldova are talent. La cei şase ani, copila vrea premiul mare. Ea stie deja ce va face cu banii.
Deşi are 14 ani, Marius îi poate face concurenţă serioasă lui Justin Bieber.
Să-și demonstreze aptidutidile in capitala a venit si Matei. La 20 de ani, munceste din greu cu ziua, iar muzica este un refugiu pentru el.
Show-ul " Moldova are Talent" va putea fi urmărit din această toamnă numai pe PRIME

Moldova areTtalent la Cahul

        Pe toate, juriul celui mai grandios show de televiziune, Moldova Are Talent, le-a găsit la Cahul. Preselecţia de astăzi a ajuns în sudul ţării pentru a da de cei mai deosebiţi oameni, care se pot alege cu un loc în audiţiile live.
La Cahul termometrele au indicat mai mult decât prognozau sinopticieniii. Sudul Moldovei a clocotit de talente, iar oamenii au făcut coadă la preselecţia concursului Moldova Are Talent.
Participanţii au păşit cu mari emoţii în faţa juriului, iar fiecare a vrut să impresioneze în felul său: prin octave, mişcări spectaculoase sau chiar magie...La cei 29 de ani ai săi, Andrei a cucerit juriul de la Românii au Talent. Peste Prut a ajuns până în semifinale, iar acum îşi doreşte titlul de cel mai talentat moldovean. Printre zecile de participanţi găsim şi două feţe cunoscute.
După ce a făcut senzaţie la Eurovision, bunica care "bate toba" a ajuns şi pe scena concursului Moldova are Talent. Şi nu oricum, ci alături de bunicul din Văleni.Între timp o gaşcă din 4 băieţi şi o fată reuşesc să uimească spectatorii în timp ce fac repetiţii pe hol.
Trecut deja prin faţa juriului, Constantin face ultimile retuşuri la un tablou. L-a pictat în doar 4 minute şi jumătate, însă data viitoare promite să doboare acest record.
Preselecţia se va desfăşura pe 16 iunie. Caravana Moldova are Talent va ajunge şi la Comrat, Ungheni şi Căuşeni. La Chişinău bătălia talentelor se va da pe 28 şi 29 iunie. În cursa pentru marele premiu de 500 de mii de lei se poate înscrie oricine care crede că are un talent ce merită să fie arătat lumii întregi.

Drapelul Moldova are Talent a fost arborat si la Comrat

        Drapelul Moldova are Talent a fost arborat astăzi în centrul oraşului Comrat, semn că bătălia talentelor se dă şi în Autonomia Găgăuză. Regiunea, deloc săracă în oameni înzestraţi, i-a scos la rampă pe unii dintre cei mai îndemânatici începători artişti. Unii chiar pricepuţi într-atât în ale dansului, încât nici de muzică n-au avut nevoie la repetiţii.
Talentul bunicii de la Văleni poate declanşa uşor un duel cu talentul bunicii de la Comrat.
Iar gândul la soacră, pentru unii e mai puternic decât emoţiile în scenă. Ce înseamnă actorie, la Comrat se ştie foarte bine.
Iar vocile s-au scurs lin asemeni adierilor de vânt prin stepa Bugeacului. Comratul va transmite estafeta oraşului Căuşeni, după care preselecţiile grandiosului show televizat Moldova are Talent se vor încheia cu două zile de concurs pe 28 şi 29 iunie la Chişinău.

Primiera si istoriea talentatilor

         Premiera a avut loc in SUA in 2006, au urmat Franta, Marea Britanie, Russia, Australia, Belgia, Suedia, Finlanda, Germania, Grecia si Israel în 2007. La momentul de fata, formatul "Got Talent" este realizat in 57 de state, devenind show-ul cu cele mai inalte cote de audienta. Si stiti de ce? Fiindca e un spectacol extraordinar!!!
Mircea Marco, in fiecare dimineata, la Prima ora, vă va povesti despre acest proiect, va va prezenta secvente uimitoare din proiectele similare, realizate in alte tari si va va comunica despre conditiile de participare.
"Moldova are talent" e un show in care poate participa orice doritor. Sunt binevenite programe artistice din orice domeniu - magie, scamatorie, parodie, step, belly dance, asa ca va invitam: iluzionisti, skatebordisti, clovni, lupatatori, biakeri, trial ciclisti, dresori de animale, pictori, echilibristi, yoghini, bitboxeri, sculptori, cantareti, dansatori, mestesugari, instrumentisti. Toti sunteti asteptati la "Moldova are talent!"
Pe ecran puteti vedea orarul preselectiilor, venim noi la voi! 15 mai – Nisporeni, 18 si 19 mai – Balti, 23 mai - Drochia, 25 mai - Soroca, 29 mai - Edinet, 1 iunie – Orhei, 8 si 9 iunie Cahul, 16 iunie – Comrat, 20 iunie – Ungheni, 23 iunie – Hancesti, 26 iunie – Causeni, 28 si 29 iunie Chisinau! Tot ce trebuie sa faceti e sa gasiti orasul care se afla mai aproape de casa dumneavoastr si sa spargeti audienta cu "Moldova are talent!"
Got Talent, nu e doar un show de divertisment. Got Talent e un proiect social, care stimuleaza dezvoltarea creativitatii, care motiveaza copii si adolescentii sa-si cultiveze aptitudinile, oferindu-le spatiu pentru aplicarea talentului. "Moldova are Talent" nu e un show doar pentru un an. In SUA, Marea Britani, Rusia, Australia deja se realizeaza al optulea sezon si din an in an numerele artistice devin tot mai puternice! In aceasta rubrica Mircea Marco va va prezenta si cate un numar unic, ceva ce poate sa apara doar dupa cativa ani de evolutie a proiectului.
E un program din semifinala sezonului 7 America’s got Talent. E vorba despre iluzionistul Spencer Horsman. E incredibil ce face acest om! Priviti are doar un bisturiu si e de sus pana jos incuiat cu lacate.
Asa ceva e posibil doar la got Talent. De fapt la got Talent e posibil orice!!! Vrei sa devii eroul Natiunii, Inscriete in concursul "Moldova are talent"!
Poti deveni si tu parte a acestui grandios spectacol. Vino la preselectie si dovedeste lumii intregi - "Moldova are talent".

Parerea moldovenilor despre "Moldova are talent "

Eu autorul acestui blog am decis sa scriu un subect pe tema parerea moldovenilor despre "Moldova are talent" .Si am colectat niste pareri de pe site-ul www.odnoklassniki.ru . Cititi mai jos ce gindesc moldoveni despre proiectul "Moldova are talent ". Jos in comentari poti si tu sa scrii  parerea ta.
  • Dumitru Babin Și iar venim cu plagieri de proastă calitate. Vreau săî atrag atenția tuturor asupra numelui pe care îl poart proiectul: MOLDOVA ARE TALENT. Organizatorii ar fi trebuit să știe că e corect: MOLDOVA ARE TALENTE ori MOLDOVENII AU TALENT după clișeul românesc. RUȘINE DE AȘA ȘIPSĂ DE CUNOȘTINȚE ÎN GRAMATICĂ.
  • Denis Voitenco Cind merge emisiunea si pe ce post pot sal privesc?
  • diana nedelciuc Goncearuc De ce nu se arata si la televizor preselectiile,doar nu e corect ca sa nu stim si noi cine si ce talente sunt...ca sa stim mai bine pe cine treb de votat...nu doar finalu si atit...ese ca cu ochii inkisi ...votati...si atit
  • Вадим ™ nu moldova ii o groapa in fundul fundului cu drumuri rele shi mizeriepeste tot shiniste parlamentari prosti !^o) ^o) COMUNISTII LA PUTERE SA NE UNIM CU RUSHII NU CU TZIGANII  ! 
  • vitalie vartic voi inca nu stiti ce talente se ascund la calarasi....

Alex Magala la "America Got Talent "

Inca un moldovean de-al nostru si-a dovedit talentul la "America Got Talent" .Cu numele de  Alex Magala am participat la "America Got Talent".Vidiul de mai jos spune cit de talentat este Alex .

Am intrebat pe uni ce talente au , uite ce raspuns am primit

telentul meu e sa fac caca cu fundul in sus
talentul meu e sa traiesc pe pamint
talentul meu e, ca nu am talent
talentul meu e sa asasinez gramatica
talentul meu e sa dansez dans indian
talentul meu e sa stau pe net zi si noapte
talentul meu e sa fac poze in baie
talentul meu e sa merg la scoala mai rar
talentul meu e sa dau la buci
talentul meu e sa fac copii 

talentul meu e sa inervez oameni ....                          lasa si talentul tau mai jos in comentari 

Dovada ca moldoveni au talent


Cine nu crede ca moldoveni au talent ?Uitativa la moldoveanca noastra pe nume "Lilia Stepanova "nascuta in Chisinau a participat la "Got Talent Americii" in 2006, ajungind pina in finala,  si a uluit atit publicul din sal cit si o intreaga lume cu talantul ei. Nu ma credeti pe cuvint urmariti vidiul de mai jos

Moldova are talent la Nisporeni

Moldova are talent a poposit la Nisporeni , sunt foarte buni la muzica , dans si arta oretorica , vorbim doar de unele talente a locuitorilor din Nisporeni . Indiferent de virsta concurenti nu sau lasat coplesiti de eotie si au incercat sa convinga juriul , miza a fost destul de mare , cei selectati vor avea un loc garantat in urmatoarea etapa.

Moldova are talent la Drochia

Caravana Moldova are talent a ajuns si la Drochia .Moldova are talent a descoperit si la Drochia multe talente . In vidiul de mai jos veti vedea o mica parte din ceia ce sa intimplat la Drochia .


cum comentati ?

Moldova are talent la Soroca

La concurs au venit peste 40 de oameni, iar juriul urmează să-i selecteze pe cei mai buni. Următoarea adresă a Caravanei "Moldova are talent" va fi oraşul Edineţ. "Soroca are talent", şi-au spus cei peste 40 de participanţi, care s-au înscris în cea mai îndrăzneaţă competiţie lansată de Prime. Pe scena Casei de cultură din oraş au urcat copii şi maturi, iar repertoriul a fost din cel mai divers. Unii l-au cântat pe Eminescu, iar alţii au demonstrat că sunt nu doar fani ai vedetelor autohtone, dar şi concurenţi de temut. Juriul recunoaşte că va avea o misiune grea în a-i alege pe cei mai buni, dar îi încurajează pe toţi cei care cred că au un talent să nu rateze şansa de a-l arăta lumii. http://www.prime.md/rom/news/politics/item568/

Moldova are talent la Balti

După ce a făcut furori în circa 60 de ţări, competiţia talentelor a intrat în forţă şi la noi acasă. Săptămâna aceasta caravana ''Moldova are Talent'' a mers în două localităţi ca să-i descopere pe cei care surprind prin vocaţie. Atât la Nisporeni, cât şi la Bălţi sute de moldoveni au încercat să-i convingă pe juraţi că merită să meargă mai departe. Doar 400, însă, vor continua drumul spre marele premiu pus la bătaie de postul nostru de televiziune - o jumătate de milion de lei. Săptămâna aceasta, sute aspiranţi la glorie au luat cu asalt scena grandiosului show "Moldova are Talent". Fiecare a încercat să demonstreze că este cel mai bun, asta chiar dacă pe alocuri unii s-au lăsat copleşiţi de emoţii. Fie că au încercat să demonstreze aptitudini muzicale sau oratorie, toţi au sperat că vor reuşi să obţină biletul de intrare în audiţiile live, la care vor participa doar 400 cei mai talentaţi. Atât la Nisporeni, cât şi la Bălţi juraţii au fost puşi la încercare să aleagă între câteva prezentări extraordinare şi surprinzătoare. Neaşteptate au fost şi grupurile de copii, care au incins ringul şi au demonstrat că stăpânesc mişcările de dans.Talentul n-are vârstă şi nici profesie, spun participanţii veniţi la preselecţie. Fiecare a răspuns propriei vocaţii, atunci când a ales să se încrie în competiţie. Suntem o ţară de cântăreţi. Şi la Bălţi majoritatea participanţilor au încercat să impresioneze prin aptitudini muzicale. În spatele prestaţiilor de excepţie stau însă ore întregi de muncă asiduă cu pasiune. Aceşti doi prieteni au format un duet perfect în scenă. Cu gândul la marele premiu, la castingul de la Bălţi am întâlnit talente venite şi din alte localităţi, precum Sângerei, Teleneşti sau Briceni. Unii şi-au făcut planuri şi cum vor utiliza jumătatea de million de lei. http://www.prime.md/rom/news/other/item425/