Primiera si istoriea talentatilor

         Premiera a avut loc in SUA in 2006, au urmat Franta, Marea Britanie, Russia, Australia, Belgia, Suedia, Finlanda, Germania, Grecia si Israel în 2007. La momentul de fata, formatul "Got Talent" este realizat in 57 de state, devenind show-ul cu cele mai inalte cote de audienta. Si stiti de ce? Fiindca e un spectacol extraordinar!!!
Mircea Marco, in fiecare dimineata, la Prima ora, vă va povesti despre acest proiect, va va prezenta secvente uimitoare din proiectele similare, realizate in alte tari si va va comunica despre conditiile de participare.
"Moldova are talent" e un show in care poate participa orice doritor. Sunt binevenite programe artistice din orice domeniu - magie, scamatorie, parodie, step, belly dance, asa ca va invitam: iluzionisti, skatebordisti, clovni, lupatatori, biakeri, trial ciclisti, dresori de animale, pictori, echilibristi, yoghini, bitboxeri, sculptori, cantareti, dansatori, mestesugari, instrumentisti. Toti sunteti asteptati la "Moldova are talent!"
Pe ecran puteti vedea orarul preselectiilor, venim noi la voi! 15 mai – Nisporeni, 18 si 19 mai – Balti, 23 mai - Drochia, 25 mai - Soroca, 29 mai - Edinet, 1 iunie – Orhei, 8 si 9 iunie Cahul, 16 iunie – Comrat, 20 iunie – Ungheni, 23 iunie – Hancesti, 26 iunie – Causeni, 28 si 29 iunie Chisinau! Tot ce trebuie sa faceti e sa gasiti orasul care se afla mai aproape de casa dumneavoastr si sa spargeti audienta cu "Moldova are talent!"
Got Talent, nu e doar un show de divertisment. Got Talent e un proiect social, care stimuleaza dezvoltarea creativitatii, care motiveaza copii si adolescentii sa-si cultiveze aptitudinile, oferindu-le spatiu pentru aplicarea talentului. "Moldova are Talent" nu e un show doar pentru un an. In SUA, Marea Britani, Rusia, Australia deja se realizeaza al optulea sezon si din an in an numerele artistice devin tot mai puternice! In aceasta rubrica Mircea Marco va va prezenta si cate un numar unic, ceva ce poate sa apara doar dupa cativa ani de evolutie a proiectului.
E un program din semifinala sezonului 7 America’s got Talent. E vorba despre iluzionistul Spencer Horsman. E incredibil ce face acest om! Priviti are doar un bisturiu si e de sus pana jos incuiat cu lacate.
Asa ceva e posibil doar la got Talent. De fapt la got Talent e posibil orice!!! Vrei sa devii eroul Natiunii, Inscriete in concursul "Moldova are talent"!
Poti deveni si tu parte a acestui grandios spectacol. Vino la preselectie si dovedeste lumii intregi - "Moldova are talent".